Bemutatkozunk

Telephelyünk Tatabánya egyik legfrekventáltabb helyén, az Ipari Park területén található az M1-es autópályától 3 km-re.Társaságunkat 2010-ben alapítottuk forgácsolási, fém megmunkálási feladatok kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére.


Cégünk profilja az egyszerű lakatosipari szerkezeteken keresztül a speciális egyedi tervezésű és gyártású szerkezetek, gépek, alkatrészek elkészítése, és a precízen megmunkált termékek sorozat gyártása. Ezért a 2013-as évben fejlesztést hajtottunk végre, melynek eredményeként munkába állítottunk 4 db új modern CNC megmunkáló központot, majd 2014-ben vásároltunk még egy sorozatgyártásra alkalmas palettacserélős vízszintes megmunkáló gépet. 2015-ben az acélszerkezeti gyártás és hegesztés pontosságának növelése érdekében munkába állítottunk egy Siegmund 3D hegesztőasztalt. Ennek segítségével bonyolultabb acélszerkezetek gyártására is megnyílt a lehetőség. A szerkezetek felület kezelésére rendelkezésre áll egy festőkabin 18m hosszig ,továbbá homokszóró berendezés is.

Nagy autóipari beszállítók cégek részére gyártunk jelenleg is szerkezeteket. Gépparkunkat, berendezéseinket évről-évre modernizáljuk és bővítjük.


Vértes Industry Product Kft. Tatabánya Ipari Park területén

Telephelyünk Tatabánya egyik legfrekventáltabb helyén, az Ipari Park területén található az M1-es autópályától 3 km-re.

Társaságunkat 2010-ben alapítottuk forgácsolási, fém megmunkálási feladatok kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére. Cégünk profilja az egyszerű lakatosipari szerkezeteken keresztül a speciális egyedi tervezésű és gyártású szerkezetek, gépek, alkatrészek elkészítése, és a precízen megmunkált termékek sorozat gyártása.
Vértes Industry Product Kft. Tatabánya Ipari Park területén

Telephelyünk Tatabánya egyik legfrekventáltabb helyén, az Ipari Park területén található az M1-es autópályától 3 km-re.

Társaságunkat 2010-ben alapítottuk forgácsolási, fém megmunkálási feladatok kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére.