Járműfelépítmény és gyártás üzletágunk


Vállaljuk sérült járművek teljeskörű javítását, ezen felül cégünk foglalkozik még emelőhátfalak értékesitésével állóhelyzeti hűtő és fűtőberendezések, valamint felépítmény és jármű kiegészítő alkatrészek forgalmazásával is.
Önbizalmunk és lelkesedésünk nem ismert határokat. Célunk ugyan még távolinak látszott, de saját szaktudásunkra és tapasztalatunkra támaszkodva nem tűnt elérhetetlennek. Az idő is minket igazolt.

Szépen gyarapodtak a megrendelések, és a kezdeti kis darabszám mellett volt időnk a gyártási technológia tökéletesítésre. Egyedi műszaki terveket készítettünk, és nagy hangsúlyt fektettünk a színvonalas kivitelezésre.

Az átlagosnál magasabb színvonalú, minőségi felépítményeinkre egyre több megrendelés érkezett. Rugalmasan kezeltük az egyedi igényeket, nem zárkóztunk el az ügyfél különleges kívánságainak megvalósításától, ami akkoriban kevésbé volt jellemző ezen a területen. Mindezeknek köszönhetően ügyfélkörünk folyamatosan bővült, forgalmunk növekedett. A cég mára közel 20 főt foglalkoztató középvállalattá nőtte ki magát.


Járműfelépítmény gyártás


Az előírások betartása és betartatása, a gyártási technológia folyamatos és szigorú ellenőrzése a garancia arra, hogy mindig megfelelő, kiváló minőségű termék hagyja el telephelyünket.

A cégnél alkalmazott minőségbiztosítási rendszer:MSZ EN ISO 9001:2001 Telephelyünk Tatabánya egyik legfrekventáltabb helyén, az Ipari Park területén található az M1-es autópályától 1 km-re.