Ez egy német oldal: ÜDVÖZÖLJÜK A VÉRTES INDUSTRY PRODUCT KFT. WEBOLDALÁN

Egyedi járműfelépítmények, korszerű cnc gépekkel, szigorú gyártási technológia, elégedett megrendelőkIsmerje megy acélszerkezet gyártás üzeltágunkat

Acélszerkezet gyártás üzeltág

Miért érdemes minket választani?


Korszerű gyors CNC gépeinkkel és fejlett gyártás technológiával csökkenteni tudjuk a gyártási időt ezáltal időt és pénzt takarítunk meg Önnek. Nagyobb megrendelések esetén raktárkészletet tartunk fent ahonnan az előre meghatározott mennyiséget azonnal le tudja hívni. A raktározás mellett a terméket kiszállítjuk Önök részére.

Kérjen ajánlatot és határozza meg Ön az árat! Amennyiben közösek az elképzeléseink már csak a szállítási időben kell megegyeznünk!

Munkatársaink olyan tapasztalt, képzett, a gyártásban jártas szakemberek, akik büszkék az általuk végzett munkájukra. Minden munkatársunkat komoly kiválasztási folyamat útján vettünk alkalmazásba, és a rendszeres továbbképzések által tudásuk naprakész. Kollégáink udvariasak és barátságosak.Megrendelés esetén pontos, megbízható és garanciális munkát kap.


Ismerje megy Járműgyártás üzeltágunkat

Járműfelépítmény üzeltág

Ismerje meg járműfelépítmények kínálatát


A Vértes Industry Product Kft. megalakulásakor egyetlen cél lebegett a szemünk előtt, a haszongépjárművek tervezésében és gyártásában induló vállalkozásként betörni a piacra.

Önbizalmunk és lelkesedésünk nem ismert határokat. Célunk ugyan még távolinak látszott, de saját szaktudásunkra és tapasztalatunkra támaszkodva nem tűnt elérhetetlennek. Az idő is minket igazolt.

Szépen gyarapodtak a megrendelések, és a kezdeti kis darabszám mellett volt időnk a gyártási technológia tökéletesítésre. Egyedi műszaki terveket készítettünk, és nagy hangsúlyt fektettünk a színvonalas kivitelezésre. Az átlagosnál magasabb színvonalú, minőségi felépítményeinkre egyre több megrendelés érkezett. Rugalmasan kezeltük az egyedi igényeket, nem zárkóztunk el az ügyfél különleges kívánságainak megvalósításától, ami akkoriban kevésbé volt jellemző ezen a területen.

Vértes Industry Product Kft. Tatabánya Ipari Park területén

Telephelyünk Tatabánya egyik legfrekventáltabb helyén, az Ipari Park területén található az M1-es autópályától 3 km-re.

Társaságunkat 2010-ben alapítottuk forgácsolási, fém megmunkálási feladatok kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére. Cégünk profilja az egyszerű lakatosipari szerkezeteken keresztül a speciális egyedi tervezésű és gyártású szerkezetek, gépek, alkatrészek elkészítése, és a precízen megmunkált termékek sorozat gyártása.

Kapcsolatba lépek